Geen leasepaard, geen bijrijdpaard, maar SAMEN EEN EIGEN PAARD!

Zou je dolgraag een eigen paard willen, maar lukt dat niet (meer) door een drukke baan, studie, of je gezin? Mis je het rijden vreselijk, maar is een manege niets voor jou?
Ruitersportvereniging De Doordravers is het alternatief!

Onze paarden staan aan de rand van het Amsterdamse Bos, perfect voor bosritjes.
Over de Doordravers

Bij Ruitersportvereniging De Doordravers delen de leden met elkaar 4 paarden, zowel de lusten als de lasten. Dus in plaats van dat je de ’tweede man’ bent als bijrijder, hebben wij echt samen een eigen paard. Wat zeg ik: 4 dus!

We zitten in Aalsmeer (aan het Amsterdamse Bos), dus prima bereikbaar met auto/scooter vanuit Amsterdam, Leiden, Haarlem etc.

We rijden dressuur, longeren, doen grondwerk, gaan naar het bos en soms maken we een klein sprongetje. Je kunt (privé) dressuurles nemen en we zorgen met elkaar voor de verdere verzorging.

Lees meer op onze website of bekijk onze paarden Kita, Brand, Rio en Nacho.

Dressuurrijden met Kita
Dit zijn de kosten
  • Lidmaatschap € 110,- per maand
  • € 25,- per privéles, frequentie naar wens
Onze voorwaarden
  • Ervaring met dressuur (minimaal B-L niveau) en ervaring met de verzorging van paarden
  • Minimaal 18 jaar oud
  • Gezien de grootte van onze paarden hanteren we een richtlijn van maximaal 75 kilo en 1.80 meter.

We zoeken altijd naar een balans tussen verschillende ruiters binnen onze vereniging. Twijfel je of het passend is? Mail ons dan!

Interesse of meer weten?

Op deze website is nog veel meer informatie te vinden. Ben je enthousiast? Mail dan naar ledenwerving@gmail.com en we nemen snel contact met je op. Vermeld in je bericht even waar je naar op zoek bent, en wat jouw ervaring met paarden is. We plannen graag een kennismaking met je in op stal!